Rekisteriseloste

Rekisteriseloste


Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Green Regards Oy (Y-tunnus 2752210-8)
Koskelonkuja 1 A 26

02920 Espoo

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Taru Väyrynen
Puh. (09) 738 911
Sähköposti: info@kahvilusikka.fi


REKISTERIN NIMI

Kahvilusikka.fi:n asiakasrekisteri.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Kahvilusikka.fi verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten käsittely, arkistointi ja seuranta. Tietoja voidaan käyttää Kahvilusikan toiminnan kehittämiseen sekä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Asiakkaalla on oikeus kieltäytyä vastaanottamasta suoramarkkinointia. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisterin sisältämät tiedot ovat käyttäjien itsensä verkkokauppaan rekisteröitymisen yhteydessä antamia tietoja. tai Kahvilusikan asiakkaan suostumuksella rekisteriin toimittamia tietoja.

Henkilörekisteri sisältää mm. seuraavat tiedot:

  • Yrityksen nimi
  • Y-tunnus
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Tiedot tilauksista
  • Laskutusosoite


TIETOJEN LUOVUTUS

Henkilörekisterin tiedot ovat Kahvilusikan sisäistä tietoa eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tahoille. Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Rekisteröityneellä on oikeus tarkistaa, muuttaa ja poistaa henkilötietojaan rekisteristä. Rekisteriä käsitellään luottamuksellisena ja se on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta. Järjestelmä on suojattu palomuurilla.

 

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteri sijaitsee Kahvilusikka.fi:n salasanasuojatulla palvelimella ja ne on sijoitettu fyysisesti paikkaan, jonne ulkopuolisilla tahoilla ei ole pääsyä.

 

Ostoskori Tuote poistettu. Peru
  • Ostoskori on tyhjä.
error: Sisällön kopiointi kielletty.