Kahvilusikka

Kahvilusikka on kotimainen perheyritys, joka on palvellut asiakkaitaan vuodesta 1991 alkaen, ja täyttää tänä vuonna jo 27 vuotta. Tänä aikana olemme saavuttaneet vankan aseman yhtenä pääkaupunkiseudun laadukkaimmista yrityksille ja yhteisöille kahvitustarvikkeita toimittavista yrityksistä. Vahvuutemme ovat henkilökohtainen ja nopea palvelu sekä erittäin laadukas ja monipuolinen valikoima, jota asiakkaamme arvostavat.


Saatte kaikki toimiston arkeen tarvittavat tuotteet yhdellä tilauksella samasta paikasta. Perheyhtiönä palvelumme on nopeaa ja joustavaa. Tee tilaus tänään, toimitamme tavarat teille pääsääntöisesti perille seuraavaksi arkipäiväksi.

 

Tuoteryhmiimme kuuluvat mm. kahvit ja teet, maidot, herkut, tuoreet ja kuivatut hedelmät, pähkinät, virvokkeet, hygieniatuotteet, sekä kattaus- ja paperituotteet. Valikoimissamme on runsaasti Reilun kaupan, biohajoavia ja fosfaatittomia tuotteita.

 

Alusta lähtien yritysfilosofiaamme on kuulunut palveluideologian ohella yhteiskuntavastuu:

 

Uusiokäytämme mahdollisuuksien mukaan pakkausmateriaalit.

 

Pantillisten pullojen ja tölkkien lisäksi kuljettajamme ottavat asiakkaan halutessa muutkin tyhjät lasipullot lasinkeräykseen toimitettavaksi.

 

Tuotevalikoimamme laajentuu jatkuvasti ja muotoutuu asiakkaidemme toiveiden mukaiseksi. Kerro mitä tarvitset, otamme uusia toiveita vastaan. Kevään 2018 aikana Kahvilusikan verkkokaupan sivut uudistuvat ja tuotevalikoimaa lisätään runsaasti.

 

Maaliskuusta 2018 alkaen Kahvilusikan verkkokaupan vetäjiksi ovat astuneet Taru ja Vesa Väyrynen. Sydämellinen kiitos Eeva-Mai Raueiserille ja Kaisa Hietaselle.


Kahvilusikka jatkaa kotimaisena perheyrityksenä. Vesalla on yli 20 vuoden vankka kokemus elintarvikealan yrittäjänä maahantuonti- ja tukkukaupasta, sekä elintarvikebrändien luomisesta. Tarulla on myös yli 20 vuoden kokemus pienyrityksessä toimimisesta. Innolla tartumme yhdessä uusiin haasteisiin Kahvilusikan parissa. 


Haluamme palvella teitä, tervetuloa Kahvilusikan maailmaan.

 

Parhain terveisin :)

Taru ja Vesa Väyrynen